Oorbellen zomer van 2018 tips trucs en advies

Een hele goedemorgen allemaal beste lezers, beste mede fashionista’s beste luitjes die alles uit het leven willen halen.

Vandaag gaan wij behandelen wat zijn nu die oorbellen trends van dit seizoen, als in zomer tot en met herfst van 2018. Wat mij betreft zijn oorbellen de meest belangrijke accessoire. Het zijn ook mijn favoriete sieraden.

Allereerst, veel Nederlanders zullen deze zomer op vakantie gaan naar het Spaanse eiland met de naam Ibiza. Wist je dat dit niet alleen een populaire vakantie bestemming is, maar ook een stijl icoon op zichzelf. Ja veel trends worden gezet op Ibiza en zo ook qua oorbellen. Ibiza oorbellen zijn vrolijk, kleurrijk, uniek, onderscheidend en hebben nog veel meer positieve eigenschappen waar ik jou nu niet mee ga vervelen. Ibiza oorbellen zijn daarmee de perfecte keuze voor de zomer. In de winter zou ik ze persoonlijk echter niet dragen, dus houdt ze niet te lang in!

Parel oorbellen zijn ook helemaal terug van weggeweest. Ik zag laatst allerlei celebs met deze fraaie type oorbellen lopen, Seth Rogen, Bill Gates, Anne Hathaway, Katy Perry, Nikki Plessen noem het maar op iedereen wordt gesignaleerd met parel oorbellen. Het neemt de hele wereld over kan ik je vertellen! Je kunt niet meer mee in 2018 als ook jij niet zo een schitterend setje oorbellen beschikt. Maar parel oorbellen hoor ik je zeggen die zijn toch alleen weggelegd voor de rich en de famous? Neen, dat is niet langer zo, ik vond laatst de webwinkel IkBenSieraden waar je deze heel voordelig op de kop kunt tikken. Ik zal de adres gegevens met je delen hieronder.

Adres: Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden
Provincie: Utrecht
Telefoon: 06 39229098
Website: https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/

Gratis verzenden en retourneren en gewoon puike service maken dit een favoriet aanschafpunt voor mij persoonlijk.

Geef een reactie